Om Oss

om-oss

Vi här på Hävstångseffekt.se är ett team av daytraders och finansiella experter som alla har en stor passion för finans branschen. Vi tycker speciellt om hävstångseffekten när det kommer till trading på finansiella instrument. Vi vill ge alla våra besökare den bästa kunskapen samt verktygen som de kommer att behöva för att lyckas optimalast på finansmarknaderna.

Vår Mission

Vårt mål med hemsidan är att inspirera och lära upp nya och erfarna traders att maximera sina vinster genom att ge dem en bra förståelse om hävstångseffekten på ett effektivt och säkert sätt. Vi strävat alltid efter att erbjuda dig kvalitativa resurser och information samt verktyg så att du kan navigera dig fram så gott som möjligt på valutamarknaderna.

Vad Vi Erbjuder

Här hos hävstångseffekt så erbjuder vi dig de bästa guiderna och resurser som kommer att täcka alla aspekter av daytrading med hjälp utav en hävstångseffekt. Vi går genom de grundläggande koncept samt strategier som teknisk analys och hur du ska hantera dina risker.

Vår Expertis

Vi som skapat hemsidan är alla erfarna daytraders, finansiella analytiker och trading experter som har flera års erfarenhet inom finans. Vi håller oss regelbundet uppdaterade gällande nya händelser och trender på finansmarknaden så att vi alltid kan hålla dig uppdaterad om det senaste nytt.

Kontakta Oss

Vi ser alltid framemot att höra ifrån dig om du har några frågor eller funderingar gällande vår webbplats. Du kan alltid kontakta oss via vår kontaktsida. Vi ser alltid framemot att höra ifrån dig och hjälper dig mer än gärna med på din resa inom tradingvärlden med en hävstångseffekt.