Kontakt

havstångseffekt

Välkommen till oss här på hävstångseffekt.se. Vi kommer alltid att uppskatta all feedback som du kan ge oss gällande vår hemsida eller tjänst. De absolut bästa sättet som du kan nå oss på är följande:

Kundtjänst

Om du har några frågor om vår information eller om du behöver hjälp med din registrering eller har andra frågor, så sitter alltid vår kundtjänst tillgänglig för dig. Du kan alltid nå vår support via telefon eller vi epost under våra följande öppetider:

Öppetider: 07:00 – 18:00

E-Mail: Support@havstangseffekt.se

Telefon: +46 754895452

Teknisk Support

Om du någonsin har några tekniska problem med vår hemsida eller vår utvalda handelsplats, så kan du alltid ta kontakt med oss gällande dina tekniska frågor. Vår tekniker sitter alltid redo för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar gällande detta. Du kan nå vår tekniska support via följande e-postadress:

  • E-post: support@hävstångseffekt.se

Samarbeten och Partnerskap

Vi har alltid ett intresse för att utforska nya möjligheter när det kommer till partnerskap och samarbeten. Om du vill inleda ett samarbete med oss eller bara har en fråga om något liknande så kan du kontakta oss via följande e-mail här nedan:

  • E-post: partnerskap@hävstångseffekt.se